Nedjelja, 12. srpanj 2020.

Večer balada i šansona

Mjesto:
Strossmayerovo šetalište, Zagreb, Grad Zagreb
Sviraju se:

8

Jasna Ožeg je šansonijerka zvonkog glasa zavidnog raspona i flautistica koja pršti pozitivnom energijom. Iz zaborava je izvukla pjesme domaćih i stranih šansona, jazz balade i bossa nova uspješnice koje vješto izvodi uz gitaristu Vedrana Sudara. Očekuje vas divna večer uz kvalitetnu glazbu i sjajne izvedbe koje će vam ispuniti srca ljubavlju i srećom.

Jasna Ožeg se aktivno bavi pjevanjem već 10-tak godina. 4 godine je pohađala satove pjevanja na zagrebačkoj Rock akademiji u klasi Marijana Huića, a kasnije nastavlja usavršavati svoj vokal u klasi Lele Kaplowitz. Pohađa Malu školu jazza u klasi Joea Kaplowitza. Nastupala je zajedno s ostalim članicama pjevačkog tima Lele Kaplowitz u brojnim klubovima na području grada Zagreba poput Booze & Blues-a, Cadillac club-a, Boogie-ja, Kulturnog centra Mesnička i Kulturnog centra Trešnjevka. Svoj prvi samostalni koncert Jasna održava 4.12.2019. u Kulturnom Centru Mesnička pod nazivom 'Večer šansona i balada'. Česta je gošća na zagrebačkim pjesničkim tribinama 'Jutra poezije'.
Repertoar je sastavljen od domaćih šansona 50' - 80', te pjesama iz filmova 'Tko pjeva zlo ne misli' i 'H-8', jazz balada, francuskih šansona, bossa nova standarda.

Koncert od:

Jasna Ožeg